LIFEFORCE ENERGY HEALING

Het pad van Kundalini Lifeforce Energy Healing is een diepgaande innerlijke reis en werkt op zielniveau. Er is zoveel meer mogelijk dan we toe nu toe dachten. Dit transformatieve werk gaat verder dan de oppervlakte, veel verder dan the mind en vereist een oprechte toewijding en bereidheid om jezelf in je diepste wezen te verkennen. Oftewel het is niet niks. Je moet je echt geroepen voelen en geïnteresseerd zijn om deze sessies te ondergaan. Het is een samensmelting van licht en schaduw, maar ik kan uit eigen ervaring vertellen, het is echt lifechanging! Lees hier meer over mijn eigen ervaring. 

 

HOE ZIET EEN LIFEFORCE ENERGY HEALING SESSIE ERUIT?

Wanneer je de ruimte binnenkomt voel je de energie al. Het is een fijne en hoge energie die automatisch jouw frequentie verhoogd. We gaan even met elkaar in gesprek om een connectie te maken op een dieper niveau. Door dit gesprek weet ik wat jij nodig hebt om dieper in een staat van overgave te kunnen komen. Overgave en aanwezig zijn in het moment zijn essentieel bij deze sessie. Lees hier wat jij zelf kunt doen om je voor te bereiden voor een sessie. 

Het kan zijn dat we eerst een aantal oefeningen doen, voordat jij op de mat kunt gaan liggen. Deze oefeningen bereiden je voor op de kundalini ontwaking. Voel je je veilig en vertrouwd, dan mag je op de mat gaan liggen en zal ik je begeleiden in een diepe staat van ontspanning en overgave. Met je ogen dicht gaan we samen op een innerlijke reis. Wat ik ga doen is afhankelijk van jou. Dit werk is puur intuïtief, maar bevat wel altijd het ontwaken van jouw levensenergie. Ik bied jou de ruimte, veiligheid en rust zodat jouw eigen lichaam zichzelf kan gaan helen.

Tijdens deze sessie vindt er een bewustzijnsverandering plaats, net zoals wanneer je slaapt. De muziek neemt je mee in 11 verschillende fasen waarin hersengolven worden versneld of vertraagd. We bewegen ons in de delta, theta, alpha en beta golven. 

Binnen jou kan een groot aantal verschijnselen optreden van spontane activaties, schudden of beweging van lichaam, emotionele ontlading, beelden zien, kleuren of intense gevoelens van geluk. Sommigen beschouwen het als een zuiverende ervaring of iets dat diepe inzichten of realisaties geeft. Het vrijkomen van deze sensaties kan je ervaren op fysiek, mentaal, energetisch en emotioneel niveau. Voor elk individu is de ervaring uniek, elke keer weer.

Wanneer de levenskracht energie actief wordt kom je terecht in een transformatieproces. Het energiesysteem reinigt zichzelf van oud karma en vormt een vernieuwd licht lichaam. Dit proces gaat eigenlijk over het omarmen van je schaduwkant, dus de tegenstellingen in jezelf accepteren. Daarbij is het van belang dat je je emoties toelaat. Deze emoties hebben nog te maken met het verleden. Op deze manier kun je ze verwerken. Dit alles gaat op een hele liefdevolle manier en zal je systeem niet schokeren. Het is een natuurlijk proces en je ontvangt dat wat jij nodig hebt.

Deze Lifeforce Energy Healing sessies zijn een combinatie van het ontwaken van jouw kundalini energy, jouw levensenergie en daarbij aanvullende modaliteiten, afhankelijk van wat jij nodig hebt om dieper te zakken. Denk hierbij aan 

 • Trauma Release oefeningen
 • Body de-armouring
 • Adem oefeningen
 • Pranic Healing 
 • Sound Healing
 • Persoonlijke begeleiding
Het verschil met een LEAP Open Class sessie is dat LEAP in groepsverband wordt gegeven en dus niet op de persoon is afgestemd. De modaliteiten die hierboven beschreven staan komen in een LEAP open class niet aan bod. In beide sessies wordt er wel met de Kundalini levensenergie gewerkt. Onder de knop vind je meer informatie over LEAP
 


WAT ZIJN DE VOORDELEN?

Deze levensenergie frequentie ondersteunt je algehele welzijn en herstelt je lichaam en geest op een diep niveau. Omarm deze transformatie reis en ontgrendel het oneindige potentieel voor genezing, groei en afstemming op je ware essentie.

 Hoe meer deze levensenergie mag stromen, hoe gezonder en gelukkiger je zult zijn. Het is daarom ook lastig te vertellen wat de voordelen zijn, omdat dit voor ieder persoon weer anders is. Het is afhankelijk van de blokkades die je hebt en jouw bereidheid om in een staat van overgave te komen. 

Hieronder vindt je een lijst met mogelijkheden”

 • Het helpt je om je systeem te zuiveren van emotionele, energetische, mentale en fysieke blokkades, zodat jouw essentiële levensenergie weer vrij kan stromen
 • Bevrijding en verlichting van spanning en stress in je lichaam, waardoor je meer innerlijke rust en ontspanning voelt.
 • Losbreken van vorige generaties en voorouderlijke patronen die jouw niet langer dienen
 • Loslaten en het verlichten van blessures uit het verleden, het bieden van pijnverlichting en verbeterd fysiek welzijn.
 • Verschuiven naar hogere niveaus van bewustzijn en vibratie, het uitbreiden van je bewustzijn en verbinding met de universele energieën. Verdieping en versnelling van jouw spirituele pad
 • Loslaten van beperkte overtuigingen, waardoor je authentiek kunt leven en je ware potentieel kunt omarmen. Duidelijkheid in wat jij hier op aarde te doen hebt
 • Een natuurlijke afstand van minder gezond voedsel, gewoonten, mensen en omgevingen die niet langer je welzijn dienen. Je leeft bewuster, luistert meer naar je lichaam en naar wat het nodig heeft
 • Afpellen van de lagen van geconditioneerde mentale, emotionele, sociale en culturele beperkingen
 • Spiritueel ontwaken en een diepere verbinding met het goddelijke, het ervaren van een diep gevoel van eenheid en onderlinge verbondenheid met al het bestaan.
 • Meer mentaal helder en meer focus
 • Meer vertrouwen in wie je bent en je capaciteiten
 • Het vergroot je intuitie
 • Het hart gaat meer open en je voelt liefde op een dieper niveau, je ervaart meer zelfliefde
 • Je bent vaker in het hier en nu aanwezig, present, aware
 •  Je ervaart meer overgave in je dagelijks leven, je leeft in een staat van flow, laat je leiden
 • Vaker momenten van ultieme bliss, gelukzaligheid, tevredenheid en vreugde
 • Je authentieke zelf zal zich steeds meer laten zien
 • Balans en herstel van de verschillende systemen in het fysieke lichaam, waaronder het endocriene, spieren, lymfatische, urineweg-, ademhalings-, spijsverterings-, integumentaire, reproductieve, skelet-, cardiovasculaire en zenuwstelsel.
 • Openen van het derde oog, contact krijgen met de spirit wereld.
 • Meer geestelijk ontwaakt en de ervaring van non-duaal bewustzijn

PRAKTISCHE ZAKEN

Lifeforce Energy Healing is een 1 op 1 sessie of 1 op 2 sessie, die ongeveer 2 uur duurt. De locatie is Heart of Gaia in Zeist.

De energie uitwisseling die ik hiervoor vraag is 150 euro voor de gehele sessie. Dat komt neer op 75 euro per uur. Het is ook mogelijk met zijn tweetjes te komen. indien je met 2 personen komt betaal je 125 euro per persoon.

Neem contact op voor het maken van een afspraak. De mogelijkheden zijn 

Ma – vrij van 9.30 – 11.30 uur en ma – do van 19.00 – 21.00 uur

Disclaimer: Er wordt niet aangeraden om een Lifeforce Energy Healing sessie te ondergaan indien je zware medicatie gebruikt of last hebt van ernstige ziekteverschijnselen. Neem contact met mij op als je twijfelt of een sessie mogelijk is voor jou.

 

DEMO LIFEFORCE ENERGY HEALING


VOEL JE WELKOM