JessicavanHooft LEAP


Lifeforce Energy Awakening Process

LEAP is een directe transmissie van levenskracht energie die op een natuurlijke manier het ontwakingsproces activeert. Het wordt ook wel kundalini awakening genoemd.

LEAP brengt je terug naar eenheid, terug naar je werkelijke zelf. LEAP is niet zoals de meeste praktische oefeningen een door de eigen wil of zelf geïnitieerd proces. Het is het pad van overgave, een natuurlijke, energetisch proces dat je systeem niet zal shockeren.

LEAP brengt bij jou precies dat, wat jij op dit moment nodig hebt. Het brengt je terug naar je authentieke kracht en je authentieke staat van zijn. Terug in alignment, terug naar je essentie en terug naar de natuurlijke flow van het leven.

Wat houdt een LEAP sessie in?

Tijdens de sessie lig je  op een yogamat met je ogen dicht. Muziek wordt gebruikt om de activering van specifieke hersengolfpatronen te ondersteunen en Jessica zal je intuïtief aanraken op bepaalde punten op je lichaam. Meestal zijn dit punten op de chakra’s en meridianen.

Binnen jou kan een groot aantal verschijnselen optreden van spontane activaties, schudden of beweging van lichaam, emotionele ontlading, beelden of gevoelens van geluk. Sommigen beschouwen het als een zuiverende ervaring of iets dat diepe inzichten of realisaties geeft. Het vrijkomen van deze sensaties kan je ervaren op fysiek, mentaal, energetisch en emotioneel niveau. Voor elk individu is de ervaring uniek, elke keer weer.

Wanneer de levenskracht energie actief wordt kom je terecht in een transformatieproces. Het energiesysteem reinigt zichzelf van oud karma en vormt een vernieuwd licht lichaam. In andere woorden, je maakt een sprong (Leap) naar een hoger bewustzijnsniveau. Dit proces gaat eigenlijk over het omarmen van je schaduwkant, dus de tegenstellingen in jezelf accepteren. Daarbij is het van belang dat je je emoties toelaat. Deze emoties hebben nog te maken met het verleden. Op deze manier kun je ze verwerken.

Een apart kenmerk van dit proces is het ‘losschudden’ van oud karma (het loslaten van het ego). Dit zijn momenten waarbij het lichaam ongecontroleerd trilt. Je schud als het ware de oude energie uit het pijnlichaam. Na die ontlading ervaar je een grote innerlijke rust. 

En ja, het is een clearing proces en soms brengt dat dingen aan de oppervlakte die je liever niet wil zien, voelen of ervaren, maar het enige wat gevraagd wordt is om er doorheen te gaan, in deze ruimte van diep vertrouwen, om te ontladen van spanning en blokkades.

Het is goed om een aantal sessies achter elkaar te doen, om een diepere ervaring te krijgen.

Voordelen van LEAP

De voordelen zijn eindeloos, maar hieronder volgen de meest voorkomende die door deelnemers zijn waargenomen:

 • meer mentale helderheid, diepe gevoelens van echte rust
 • bevrijding en verlichting van stress en spanning in je lichaam
 • emotionele bevrijding en het overwinnen van traumatische ervaringen
 • verhoging van de totale energie en vitaliteit
 • breder bewustzijn van lichaam, geest en energie
 • het begrijpen en het vrijgeven van het beperken van mening
 • afpellen van de lagen van geconditioneerde mentale, emotionele, sociale en culturele beperkingen
 • meer vertrouwen in wie je bent en je capaciteiten
 • meer verbonden met je intuïtie
 • herinnering en meer afstemming met je ware zelf en het doel in je leven
 • verbeterde creativiteit en productiviteit
 • bewuster leven
 • meer geestelijk ontwaakt en de ervaring van non-duaal bewustzijn
 • toegang tot hogere frequente vibraties
 • diepere staten van gelukzaligheid, harmonie, vreugde en tevredenheid
Disclaimer: Er wordt niet aangeraden om een LEAP sessie te ondergaan als je zware medicatie gebruikt of last hebt van ernstige ziekteverschijnselen. Neem contact op met Jessica als je twijfelt of een sessie mogelijk is voor jou.

Kijk hier voor de opties