JessicavanHooft LEAP


Lifeforce Energy Awakening Process

LEAP is een directe transmissie van levenskracht energie die op een natuurlijke manier het ontwakingsproces activeert. Het wordt ook wel kundalini awakening genoemd. Het is de levenskrachtenergie die ieder mens sluimerend in zich heeft. Tijdens een sessie wordt deze energie weer actief.

Eenmaal ontwaakt ontstaat er een nieuwe bedrading van de structuur van de hersenen en het centrale zenuwstelsel. Deze nieuwe bedrading maakt diepe genezing mogelijk die vaak onbereikbaar is via andere wegen. 

LEAP is gebaseerd op de wetenschap van trillingen, geluid en frequentie. Door verschillende hersengolven en interne processen te creëren, worden onze lagen van geconditioneerde beperkingen afgepeld. Tijdens een LEAP-sessie vindt er een bewustzijnsverandering plaats, net zoals wanneer je slaapt. De muziek neemt je mee in 11 verschillende fasen waarin hersengolven worden versneld of vertraagd. We bewegen ons in de delta, theta, alpha en beta golven.

LEAP is de weg van overgave, het niet hebben van verwachtingen, maar jezelf in de flow van energie helemaal overgeven. De intelligente levensenergie zal precies doen wat je systeem kan ontvangen in het moment.

LEAP brengt je terug naar eenheid, terug naar je werkelijke zelf. LEAP is niet zoals de meeste praktische oefeningen een door de eigen wil of zelf geïnitieerd proces. Het is het pad van overgave, een natuurlijke, energetisch proces dat je systeem niet zal shockeren.

LEAP brengt bij jou precies dat, wat jij op dit moment nodig hebt. Het brengt je terug naar je authentieke kracht en je authentieke staat van zijn. Terug in alignment, terug naar je essentie en terug naar de natuurlijke flow van het leven.

Wat houdt een LEAP sessie in?

Een LEAP Open Class sessie is een groepssessie. Tijdens de sessie lig je op een yogamat met je ogen dicht. Muziek wordt gebruikt om de activering van specifieke hersengolfpatronen te ondersteunen en ik zal je intuïtief aanraken op bepaalde punten op je lichaam. Meestal zijn dit punten op de chakra’s en meridianen.

Binnen jou kan een groot aantal verschijnselen optreden van spontane activaties, schudden of beweging van lichaam, emotionele ontlading, beelden of gevoelens van geluk. Sommigen beschouwen het als een zuiverende ervaring of iets dat diepe inzichten of realisaties geeft. Het vrijkomen van deze sensaties kan je ervaren op fysiek, mentaal, energetisch en emotioneel niveau. Voor elk individu is de ervaring uniek, elke keer weer.

Wanneer de levenskracht energie actief wordt kom je terecht in een transformatieproces. Het energiesysteem reinigt zichzelf van oud karma en vormt een vernieuwd licht lichaam. In andere woorden, je maakt een sprong (Leap) naar een hoger bewustzijnsniveau. Dit proces gaat eigenlijk over het omarmen van je schaduwkant, dus de tegenstellingen in jezelf accepteren. Daarbij is het van belang dat je je emoties toelaat. Deze emoties hebben nog te maken met het verleden. Op deze manier kun je ze verwerken.

Een apart kenmerk van dit proces is het ‘losschudden’ van oud karma (het loslaten van het ego). Dit zijn momenten waarbij het lichaam ongecontroleerd trilt. Je schud als het ware de oude energie uit het pijnlichaam. Na die ontlading ervaar je een grote innerlijke rust. 

En ja, het is een clearing proces en soms brengt dat dingen aan de oppervlakte die je liever niet wil zien, voelen of ervaren, maar het enige wat gevraagd wordt is om er doorheen te gaan, in deze ruimte van diep vertrouwen, om te ontladen van spanning en blokkades.

Het is goed om een aantal sessies achter elkaar te doen, om een diepere ervaring te krijgen.

Mocht je toch meer interesse hebben in een meer persoonlijke benadering, kijk dan even bij Lifeforce Energy Healing

Kijk hier voor de opties