" In order to be who you are, you must be willing to let go of who you think you are"

~Michael Singer~

Wie ben ik?

Hi, mijn naam is Jessica. Ik ben 46 jaar en woon samen met mijn vriend en onze dochter in het mooie Zeist. Als kind was ik al een dromer en geloofde ik in magie en wonderen, net als mijn 5 jarige dochter nu. Ik wist zeker dat ik magische handen had en mensen kon helpen waar nodig. Maar de maatschappij leerde me dat het anders zat. Ik was hooggevoelig en kon energie voelen van anderen, daardoor heb ik me altijd anders gevoeld dan anderen. Ik was verlegen, bescheiden en stil. Ik paste me aan en nam overtuigingen aan van de mensen om mij heen, want ik wilde zo graag geaccepteerd worden.

Mijn eigen ervaring met Kundalini Energy

In 2010 begon mijn ontwakings proces. Mijn eerste ontwakings ervaring had ik zittend in de bus naar mijn werk, toen ik het boek las van Eckhart Tolle – The power of now. Ineens ervaarde ik een soort licht en ruimte die ik nog niet eerder had ervaren. Daarmee begon mijn verlangen naar meer. 

Pas in 2021 ontdekte ik de kundalini energie, de levensenergie die wij allemaal in ons hebben. Ik voelde deze voor het eerst stromen na een sjamaanse ademsessie. In 2022 kwam LEAP op mijn pad in de vorm van een KAP sessie (Kundalini Activation Process) en voelde ik een sterke calling om met deze energie te gaan werken. In dat jaar daarna kwam alles in een stroomversnelling terecht. .

Mijn eerste LEAP sessie

Die eerste keer zal ik nooit meer vergeten. Ik weet nog dat ik totaal geen verwachtingen had omdat ik voor mijn gevoel al aardig op weg was met mijn ontwakingsproces. Er zal wel niet zo veel gebeuren. 

Maar er gebeurde juist heel veel. Ik voelde duidelijk iets in mij opwellen. De energie stroomde vrijelijk door mijn lichaam. Mijn ogen begonnen te knipperen, ik kon ze bijna niet meer dichthouden en daarna begon mijn hele lichaam te bewegen. Het voelde ergens wel fijn, maar ook heel vreemd omdat ik er geen controle over had. Ik was niet degene die de bewegingen deed. Hoe meer ik me eraan overgaf en met mijn aandacht bij mijn hart bleef, hoe heftiger het werd.. Ik weet ook nog dat ik daarna naar huis fietste alsof ik dronken was. 

Die dagen daarna gebeurde eigenlijk het meest. De feestdagen stonden voor de deur en ik had er helemaal geen zin in. Wat vreemd is, want normaal vind ik deze tijd altijd super gezellig. Ik had gewoon geen zin in small talk, nietszeggende gesprekken, geen zin in alcohol, ongezond eten en geen zin in mensen om me heen. Ik wilde me terugtrekken, alleen zijn. Ik merkte ook dat ik makkelijk dingen kon voorspellen, Ik wist gewoon van tevoren al hoe de dingen zouden gaan lopen en vervolgens kwam het uit. Ik had ook veel hoofdpijn en een vreemd soort verdoofd gevoel in mijn rechterhand in de zenuw. (Je hersenhelften worden gesynct en je zenuwstelsel wordt geherstructureerd dus dat zou hiermee te maken kunnen hebben.) Verder voelde ik een immens gevoel van innerlijke rust die nooit meer weg is gegaan. Ook voelde ik tintelingen in mijn hele lichaam, ook dat is nooit meer weggegaan en voelt heerlijk. 

Na vele sessies kan ik zeggen dat ik niet meer de persoon ben die ik was. Wat er ook gebeurt, goed of slecht, ik weet dat het allemaal komt en gaat. Het raakt me niet meer zo. Er is een soort algemene diepe rust ontstaan, non duaal. Ik leef in een staat van overgave, functioneer vanuit mijn hart en laat me leiden door de flow van het leven. Ik ben nog steeds ik, maar dan een super versie van mezelf. Mijn authentieke super zelf.

Mijn vraag aan jou

Inmiddels ben ik zoveel jaren verder en heb ik al vele laagjes af mogen pellen. Ik geloof niet dat we ooit klaar zijn, maar het leven wordt wel vele malen lichter en lichter, leuker en leuker en ik kom steeds dichter bij de persoon die ik vroeger was. Dat eigenwijze, avontuurlijke en zelfverzekerde meisje wat gelooft in wonderen en magie.

 Graag creëer ik een veilige ruimte voor jou waar we samen in een staat van overgave gaan, zodat jij diep in  het proces kunt zakken en loslaten wat jou niet meer dient. Het is een proces en dit heeft tijd nodig, maar het zal je tot in je diepste kern transformeren.

Het is mijn missie en diepste wens om jou te begeleiden naar een leven vol oneindige vrijheid met een vreugde en onvoorwaardelijke liefde die je je nu nog niet kunt voorstellen. Het leven is werkelijk magisch en wonderen bestaan. Je moet er alleen voor leren openstaan. 

Ben jij klaar om de magie van het leven te ervaren?

Ja, dat ben ik