“The mystical kundalini is very different. It is a much more transformative energy which, when used, allows a person to make tremendous spiritual leaps in a short period of time“

~Frederick Lenz~

Wie is Jessica?

Jessica is een echte levenskunstenares. Ze is altijd al geïnteresseerd geweest in hoe het leven werkt en hoe je je beste leven kunt leiden. Dit heeft gezorgd voor een totale transformatie bij haarzelf en ook al is het nooit klaar, haar leven is nu vol met licht en liefde. Ze doet nu het werk waarvoor ze hier is gekomen.

Jessica is al jaren een transformatie coach, energetisch masseuse en nu ook lifeforce energy facilitator. Ze heeft 15 jaar ervaring op het gebied van spiritualiteit, psychologie en energetisch lichaamswerk. Denk aan diverse vormen van meditatie, shamanistische rituelen, plant medicijnen, transformational breath, NLP, Lifecoaching en LEAP.

 

Jessica heeft een open hart en leeft haar leven zoveel mogelijk vanuit onvoorwaardelijke liefde. Ze is hooggevoelig, empathisch en intuïtief. De energie die ze uitstraalt is rustig en sereen. Ze heeft een lieve, zachte stem die je gerust stelt en laat ontspannen.

 Ze wil graag een veilige ruimte voor jou creëren om je over te geven aan wat er zich voordoet zodat jij diep in het proces kunt gaan. Jessica gelooft niet in een leraar en een leerling in dit proces. Jullie gaan samen een innerlijke dans beleven waarvan jullie beiden dat zullen ontvangen wat jullie nodig hebben.

Als een gepassioneerde energy facilitator is het haar missie om jou te begeleiden naar een leven met oneindige vrijheid en om vanuit een plek van vertrouwen en overgave te leven met een vreugde en onvoorwaardelijke liefde die je je nu nog niet kunt voorstellen.

Laten we samen het avontuur aangaan