LEAP Groepssessie

Groepssessie

In een groepssessie zijn we met een groep van maximaal 20 personen. Afhankelijk van de locatie. In Zeist is de groep max 8 personen. Een groepssessie ervaren is een geweldige manier om niet alleen met je eigen ware essentie contact te maken maar ook om op een collectief niveau te connecten. We versterken elkaar en maken op een diepere manier connectie met elkaar. Er is tijd om ervaringen te delen en te leren van elkaar. Een groepssessie duurt 2 uur. Deze sessie kost 50 euro

Je hebt geen ervaring nodig op het gebied van energiewerk of iets dergelijks, alleen een open mind en een goede dosis nieuwsgierigheid.

PRIVÉSESSIE

In een privésessie gaat alle aandacht naar jou. Je kunt je veilig laten gaan en ik zal je begeleiden in jouw proces. Intuitief zal ik kijken wat jij in het moment nodig hebt. Het kan zijn dat ik naast LEAP ook andere dingen toepas, denk hierbij aan traumarelease oefeningen, body-dearmouring en ademhalingsoefeningen. In een mooie ruimte in Heart of Gaia in Zeist lig je op een matrasje en geef je je over aan wat er komen gaat. Samen doen wij een innerlijke dans waarin je kunt los laten wat jou niet meer dient. Je krijgt precies dat wat jij op dit moment aankunt en nodig hebt. Een Privésessie duurt 2,5 uur. 

De kosten hiervoor zijn: 1 op 1: 220 euro. 1 op 2: 350 euro (175 pp). 1 op 3: 440 euro (146,60 pp)Neem contact op om een afspraak in te plannen.

LEAP Prive sessie
LEAP Semi Prive sessie

SEMI PRIVÉSESSIE

In een semi privésessie is de groep ietwat intiemer. Hier zullen minimaal 4 en maximaal 6/7 personen aanwezig zijn. Er is meer ruimte voor persoonlijke aandacht dan in een gewone groepssessie en meer tijd om je ervaring te delen met de overige groepsleden. Daarnaast duurt deze sessie langer en ook beginnen we met een meditatie en ademhalingsoefening zodat er nog meer in overgave kan worden gegaan. 

Het is ook mogelijk met een groepje vrienden/vriendinnen een LEAP sessie te ondergaan. Een semi privésessie duurt 2,5 uur en kost 65 euro

 

ADEM & LEAP SESSIE

Met een klein intiem groepje gaan we een innerlijke reis maken door de diepste lagen van jouw wezen. Dit doen we door een Verbonden Ademhalingssessie en een LEAP sessie te combineren. Ik organiseer dit samen met Saskia van Roekel. Zij heeft haar eigen praktijk in bewustwording en ontspanning in Driebergen en geeft o.a. Ademcoachsessies. http://www.hierzijn.com

Deze avond staat volledig in het teken van jouw innerlijke reis en het loslaten van dat wat jij op diepere lagen nog bij je draagt en niet meer nodig hebt. Graag bieden wij jou een veilige bedding, waar persoonlijke aandacht centraal staat en waar we echt met elkaar de diepte in gaan.

Kun je niet beslissen?