Speciale Editie ※ Lifeforce Energy Bodywork ※

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Speciale Editie ※ Lifeforce Energy Bodywork ※

25 mei 2023 @19:00 - 22:00

Vanavond wordt een speciale avond!

Met een klein intiem groepje van max 4 personen, gaan we een innerlijke reis maken door de diepste lagen van jouw wezen. Dit doen we door middel van een Lifeforce Energy Bodywork sessie.

Lifeforce Energy Bodywork is gebaseerd op Kundalini Bodywork en LEAP en is een combinatie van adem- en lichaamsoefeningen, traumarelease, shaking, dans, body de-armouring en kundalini activatie (LEAP).

Ik noem het Lifeforce Energy Bodywork omdat ik er mijn eigen versie van heb gemaakt.

Normaal worden deze sessies (Kundalini Bodywork) namelijk alleen individueel gegeven en kosten 250 euro per persoon, maar ik wil het graag in groepsverband gaan aanbieden en wat laagdrempeliger maken.

De sessie duurt 2,5 – 3 uur en bestaat uit een voorgesprek, de Lifeforce Energy Bodywork sessie en afsluitend een nabespreking en integratie.
De kosten voor deze sessie zijn 85 euro per persoon.

Omdat er een bepaalde opbouw zit aan het openen van het energetische lichaam kan elke sessie er anders uitzien. Ik voel aan wat nodig is en werk met verschillende technieken.

Om je een idee te geven van wat je kunt verwachten:

-We starten met een gesprek om helder te krijgen waar je tegenaan loopt en wat jouw intentie is voor de avond. In het gesprek proberen we naar de dieper liggende thema’s te gaan waar de verborgen pijn/blokkade zit.

-Daarna gaan we beginnen met een ademhaling oefening,  (bv Deep yogic breathing, Ujjayi breath of Chaotic breathing) vervolgens een shake-oefening (bv Osho dynamische meditatie, shaking in neutral, shaking in feminine or masculine) en/ of een traumarelease oefening. (bv tantrum, schreeuwen, slaan op kussens enz. ) Afhankelijk wat de groep nodig heeft en wat jij als individu nodig hebt.

-Daarna mag je gaan liggen op de mat met gesloten ogen. Onder begeleiding van muziek neem ik je mee op reis. Door middel van energetisch werk en body de-armouring zal ik jouw lichaam uitnodigen om jouw levenskracht energie (meer) te laten stromen, zodat blokkades kunnen worden losgelaten. (vergelijkbaar met LEAP alleen komt er dan body de-armouring bij.)

-Tijdens de sessies werken we met jouw thema’s en jouw intentie en kan dit verder verdieping krijgen. We zullen dan echter niet meer inhoudelijk hierover praten. We laten vooral het lichaam en de energie het werk doen.

-Vervolgens bespreken we de sessie en sluiten we af met een grondingsoefening om het te integreren. We verlaten de ruimte in een super hoge energie. Tijd voor een feestje!! 🎉🎉

Deze Lifeforce Energy Bodywork sessie staat volledig in het teken van jouw innerlijke reis en het loslaten van dat wat jij op diepere lagen nog bij je draagt en niet meer nodig hebt.

Graag bied ik jou een veilige bedding, waar persoonlijke aandacht centraal staat en waar we echt met elkaar de diepte in gaan.

Zorg zelf voor:

  • Draag comfortabele kleding.
  • Ik werk met comfortabele matrasjes dus je hoeft niets mee te nemen, misschien je eigen dekentje en kussentje indien je dit prettig vindt, maar deze zijn ook op de locatie aanwezig.
  • Kom met een lege maag. Eet 2 uur van te voren niets en als je iets eet, eet dan iets lichts.
  • Energie uitwisseling: 85 euro.

Let op! Pas na betaling is je plekje gegarandeerd. Je krijgt een bevestiging met een betaallink toegestuurd na je aanmelding.

Voel je welkom en graag tot snel. 💖

RESERVEER JE PLEKJE HIER ↓

(Je ontvangt binnen enkele dagen een bevestiging. Heb je niets ontvangen, check dan je spamfolder!)

Gegevens

Datum:
25 mei 2023
Tijd:
19:00 - 22:00

Locatie

Heart of Gaia
Lievendaalllaan 2
Zeist, Utrecht 3705EB Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0651894627

Organisator

Jessica van Hooft
E-mail
info@jessicavanhooft.nl
Bekijk de site van Organisator