LEAP Deeper ※ One Day Retreat ※

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

LEAP Deeper ※ One Day Retreat ※

3 september 2022 @10:00 - 17:00

LEAP DEEPER – ONE DAY RETREAT:

Je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze LEAP Deeper 1 daagse retraite. Dit wordt een bijzondere dag die gehouden zal worden op een zeer bijzondere locatie. Deze dag vindt namelijk plaats in een mooi klooster in Huissen (vlakbij Arnhem) gelegen midden in de bossen. Hier zullen we de LEAP processen integreren in een kleine intieme groep.

LEAP Deeper gaat over nog dieper duiken in jouw waarheid en in jouw hart. Je ontvangt 2 LEAP groepssessies van 2 facilitators, waardoor je nog meer aandacht en meer transformatie zult ervaren op alle niveaus.

Het belooft een magische dag te worden vol met transformaties, ontwakingen en creaties. Het is een intense ervaring waarin je de kans krijgt volledig je ware zelf te ervaren, het donker en het licht. Het is de kans om datgene los te laten wat je niet meer nodig hebt om zo dichterbij de waarheid te komen. Dichterbij je essentie.

Deze dag ontvang je een heerlijke lichte vegetarische lunch en versnaperingen. Je bent omgeven door like-minded vrienden, mooie natuur en omgeving en je krijgt alle tijd en ruimte om te delen en te integreren.

Enige ervaring met LEAP Sessie wordt wel gevraagd, aangezien 2 sessie op 1 dag best intens is en we deze dag graag nog dieper in het energieveld willen duiken.

Er zijn beperkte plaatsen beschikbaar omdat we de groep graag klein en intiem willen houden. 💖🙏🏼🌼

Energie uitwisseling: 175,- euro. incl 21% BTW. (inclusief lunch, snacks en drankjes)

RESERVEER JE PLEKJE HIER ↓

(Je ontvangt binnen twee dagen een bevestiging. Heb je niets ontvangen, check dan je spamfolder!)

Gegevens

Datum:
3 september 2022
Tijd:
10:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Organisator

Jessica van Hooft
E-mail
info@jessicavanhooft.nl
Bekijk de site van Organisator