※ LEAP ※ Magic Truffle ※ Special (helaas vol)

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

※ LEAP ※ Magic Truffle ※ Special (helaas vol)

29 maart @14:30 - 17:00

Deze middag vindt er een speciale LEAP sessie plaats. Met een klein groepje, max 6 personen zullen we vandaag een mooie liefdevolle sfeer creëren, waarin je je veilig kunt voelen om je volledig in het proces over te kunnen geven. Deze avond combineren we een LEAP sessie met het plant medicijn De Psilocybe mexicana Truffle. (Ook wel Magic Truffle)

De Psilocybe mexicana truffle staat al duizenden jaren bekend als ‘Flesh of the Gods’ bij de inheemse bevolking van Zuid-Amerika. In deze truffel zit de werkzame stof Psilocybine. Deze manier van microdosering zorgt ervoor dat je nog dieper gaat in de LEAP sessie en meer kunt loslaten van wat jou niet meer dient.

Een microdosering is 1 gram van deze Mexicana Truffel. Dit houdt in dat je geen hallucinaties krijgt of gaat trippen. Het helpt je om in de diepere lagen van je bewustzijn te komen en contact te maken met herinneringen en emoties die voorheen niet toegankelijk waren. Je zintuigen versterken ietwat en je voelt je helderder. Het maakt de LEAP sessie intenser en je maakt een diepe innerlijke reis.

De mogelijke effecten van een lage dosering zijn onder andere:

 • Vervorming van tijdsbesef
 • De energie voelen door heel je lichaam
 • Makkelijker in overgave durven gaan
 • Zien van beelden/visioenen
 • Verruiming van je bewustzijn
 • Euforie (blij gevoel)
 • Verlies van ego
 • Synesthesie (kruising tussen de zintuigen, bijv. muziek “zien” als kleuren)

Zelf ben ik een groot voorstander van Plant Medicijnen. In de afgelopen jaren heb ik dan ook al veel mogen ervaren op dit gebied en heb me er zelfs heel erg in verdiept.Het helpt me op een nog diepere laag blokkades los te laten, nog dichter bij mezelf te komen en ze geven me enorm veel inzichten en bijzondere ervaringen.

Contra Indicaties
De Magic Truffel is volkomen legaal in Nederland en is zonder enig risico, maar omdat ik een uiterst veilige ervaring wil bieden zijn er een aantal contra indicaties. Het wordt afgeraden deze Plant Medicijnen te gebruiken indien je psychische problemen hebt zoals schizofrenie, paranoia, bipolaire stoornis, borderline, psychose en ernstige angststoornissen, ook bij zwangerschap en borstvoeding, gebruik van antidepressiva en schimmelallergie worden deze plantmedicijnen afgeraden.

Deze middag gaat het om jouw innerlijke reis en het loslaten van dat wat jij op diepere lagen nog bij je draagt en niet meer nodig hebt. We eten eerst 1 gram van deze truffel en gaan daarna rustig liggen. Ik neem je mee in een rustige ademoefening en meditatie om vervolgens te beginnen met de LEAP sessie.

Iedereen is welkom. Je hebt geen ervaring nodig met energiewerk! Je hoeft niets te doen! Kom gewoon als jezelf. 🙏🏼

Even aan denken:

 • Draag comfortabele kleding.
 • Kom met een lege maag. Eet 2 uur van te voren niets en als je iets eet, eet dan iets lichts.
 • Energie uitwisseling: 75 euro.

Voel je welkom en graag tot snel. 💖

RESERVEER JE PLEKJE HIER ↓

(Je ontvangt binnen twee dagen een bevestiging. Heb je niets ontvangen, check dan je spamfolder!)

Gegevens

Datum:
29 maart
Tijd:
14:30 - 17:00

Locatie

Heart of Gaia
Lievendaalllaan 2
Zeist, Utrecht 3705EB Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0651894627

Organisator

Jessica van Hooft
E-mail
info@jessicavanhooft.nl
Bekijk de site van Organisator